OVER ONS

In de afgelopen 15 jaar hebben wij als creatieve ondernemers achter een snelgroeiend mediabedrijf ervaren dat goede koffie de brandstof van nieuwe ideeën is. Toen we de kans kregen om een specialty koffiemerk op te zetten dachten we dan ook niet lang na.

Inmiddels is Screaming Beans uitgegroeid tot een Amsterdams specialty koffiemerk dat lokaal en internationaal bekend staat om haar kwaliteit hoogwaardige koffie. We hebben een eigen winkel midden in de Amsterdamse 9 Straatjes en daarnaast verkopen we via abonnementen en losse verkoop onze vers gebrande bonen aan koffieliefhebbers over de hele wereld. Ook voorzien we creatieve en innovatieve bedrijven van specialty koffie oplossingen.

Ons ‘we trade fair’ credo betekent dat we rechtstreeks inkopen van de boer bij een kleine selectie van koffieboeren in Tanzania, Ethiopië, Brazilië, Uganda en Guatemala. Hiermee betalen we onze leveranciers een eerlijke prijs, terwijl we zelf een goede prijs-kwaliteit verhouding kunnen garanderen.

Est. 2017

ONZE OVERTUIGING

‘Eureka’ is een mooi woord. Het is afkomstig uit het Oudgrieks en betekent letterlijk ‘lk heb het gevonden’. Tegenwoordig gebruiken we het woord om het moment aan te geven dat er een doorbraak in denken plaatsvindt.

Deze Eureka-momenten ontstaan door creativiteit en wij zien koffie als de brandstof van deze creativiteit. Daarom zien we het als onze missie om ons product partner te laten zijn van Eureka momenten. Wij willen je helpen met de creatie van je nieuwe ideeën.

TEAM

Screaming Beans is opgezet door ondernemers uit de media en creatieve industrie. Wat ons bindt is een liefde voor koffie, sterke merken en verhalen. We vinden het belangrijk en vanzelfsprekend dat we op een eerlijke, transparante manier werken met al onze partners en staan voor een open en inclusieve cultuur waar creativiteit centraal staat. We werken met een klein, hecht team aan onze droom om Screaming Beans verder te laten groeien. Mocht je geinteresseerd zijn om meer te weten te komen over ons bedrijf stuur dan een mailtje naar [email protected]

Thijs Boon

Founder

Sjoerd Raaijmakers

Co founder

James Mckechnie

Head Barista

Silvia Weller

Manager Screaming Beans horeca

Calum

F&B

Luke

F&B

Sarah

Barista

Clara Tortella

F&B assistant