OVER ONS

Screaming Beans is een Amsterdams specialty koffiemerk dat lokaal en internationaal bekend staat om haar kwaliteit van koffie. Onze flagship koffiebar zit in de gezellige 9straatjes in Amsterdam maar wij verkopen onze vers gebrande specialty bonen aan koffieliefhebbers wereldwijd. Ook leveren we volledige koffieoplossingen bij veelal creatieve en innovatieve bedrijven die niets minder dan de beste koffie willen voor personeel en klanten.

Om onze kwaliteit te waarborgen kopen we vrijwel al onze bonen direct in bij een kleine selectie aan koffieboeren in Ethiopië, Peru, Ecuador, Colombia, Rwanda en Uganda wat je ook terug ziet in onze prijs- kwaliteit verhouding. Ons eigen house blend en single origin bonen, zijn met de grootste precisie geselecteerd en geroosterd, en zo probeert ons team, elke dag weer het verschil te maken.

Est. 2017

ONZE OVERTUIGING

Eureka is een mooi woord. Het is afkomstig uit het Oudgrieks en betekent ‘Ik heb het gevonden’. Tegenwoordig gebruiken we het om ontdekking of uitvinding te vieren. Het moment dat ideeën worden geboren.

Screaming Beans houdt van Eureka-momenten. Ze markeren het begin van nieuwe ideeen, en geven de wereld dingen waarvan ze niet wist dat ze ontbraken. Koffie is al honderden jaren een trotse partner van Eureka-momenten. En Screaming Beans bestaat om voort te bouwen op deze erfenis.

Wij geloven dat Eureka-momenten ontstaan door creativiteit. En koffie is hiervoor de brandstof. Wij zijn Screaming Beans en stimuleren de momenten dat nieuwe ideeën worden geboren.

TEAM

Onze oprichters zijn ondernemers uit de media en creatieve industrie die een grote passie hebben voor koffie, merken en het vertellen van bijzonder verhalen. Op een eerlijke en transparante manier zaken doen staat centraal in onze filosofie. We streven een open en inclusieve cultuur na waar creativiteit en ondernemerschap centraal staat. Wil je meer weten? Stuur ons dan een mailtje naar [email protected]

Thijs Boon

Founder

Sjoerd Raaijmakers

Co founder

James Mckechnie

Head Barista

Silvia Weller

Manager Screaming Beans horeca

Clara Tortella

F&B assistant