Over ons

Screaming Beans is een Amsterdams specialty koffiemerk dat lokaal en internationaal bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige koffie. We hebben een eigen winkel midden in de Amsterdamse 9 Straatjes en daarnaast leveren we fantastische koffies aan consumenten in abonnementsvorm en losse verkoop. Onze vers gebrande bonen versturen we inmiddels aan koffieliefhebbers over de hele wereld. Ook voorzien we veelal creatieve en innovatieve bedrijven van specialty koffie want koffie is de brandstof voor nieuwe ideeën

Screaming Beans is een Amsterdams specialty koffiemerk dat lokaal en internationaal bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige koffie. We hebben een eigen winkel midden in de Amsterdamse 9 Straatjes en daarnaast leveren we fantastische koffies aan consumenten in abonnementsvorm en losse verkoop.

Onze vers gebrande bonen versturen we inmiddels aan koffieliefhebbers over de hele wereld. Ook voorzien we veelal creatieve en innovatieve bedrijven van specialty koffie want koffie is de brandstof voor nieuwe ideeën

Onze overtuiging

‘Eureka’ is een mooi woord. Het is afkomstig uit het Oudgrieks en betekent letterlijk ‘lk heb het gevonden’. Tegenwoordig gebruiken we het woord om het moment aan te geven dat er een doorbraak in denken plaatsvindt.

Deze Eureka-momenten ontstaan door creativiteit en wij zien koffie als de brandstof van deze creativiteit. Het is onze missie om ons product partner te laten zijn van bijzondere Eureka momenten.

Team

Screaming Beans is opgezet door ondernemers uit de media en creatieve industrie. Wat ons bindt is een liefde voor koffie, sterke merken en verhalen. We vinden het belangrijk en vanzelfsprekend dat we op een eerlijke, transparante manier werken met onze partners en staan voor een open en inclusieve cultuur waar creativiteit centraal staat. We werken met een hecht team aan onze droom om Screaming Beans door te laten groeien tot een onderscheidende merk binnen de specialty koffiemarkt.

Wil je meer weten over hoe wij dat gaan doen? Stuur een mailtje naar [email protected] en we vertellen je graag meer.

Thijs Boon

Founder

Sjoerd Raaijmakers

Co founder

James Mckechnie

Head Barista

Silvia Weller

Manager Screaming Beans horeca

Luke

F&B

Calum

F&B

Perre van de Brink

Co founder & Creative director